GNS - news

GNS står for Galaxy News Service eller Gossip N’ Scuttlebutt. Alle ved at GNS er i under censur fra imperiet, men til tider får de listet historier uden om censuren. De dækker større historier og begivenheder. Kommer man som rejsende med en af de nyeste udsendelser på holodisks, belønnes en fremvisning som ofte af en omgang på cantinaens regning (forudsat at det er nye historier).

[Offgame: har kan vi og GM beskrive større begivenheder i galaxen som ikke nødvendigvis har noget med vores eventyr at gøre. Jeg forslår at vi skriver omvendt kronologisk så nyeste historier står øverst]

Galactic News Service

Imperiets fald gav kriminelle nye muligheder

Da Imperiets faldt gav det mange forbryder organisationer frit spil. I Senex Juvex Sector gik det særlig hårdt for sig og Alkabar Francies og hans forretnings forbindelser stod frem som den stærkeste blandt de andre crime lords

The Corporate Sector

The Corporate Sector tilbyder mange jobmuligheder og god løn, samt mange frynsegoder, da det på det seneste har oplevet stor vækst. Henvend dig til dit nærmeste CSA Recruitment Center. Do you want to know more

The Hutt Cartel

Der er forlydender om, at en organisation som kalder sig sig The Hutt Cartel, der med militær magt, underlægger sig et større område i Outer Rim. New Republic har sendt tropper og diplomater til området. Do you want to know more?

Religiøs kult

Interne kilder bekræfter, at New Republic er styret af stærk religiøse krafter og personer der har proklameret sig selv om profeter, advokere for at magten i galaksen underlægges religiøse overhoveder. GNS følger udviklingen nøje.

Forestil jer en lind strøm af updates om Emperiets fald og New Republic

Forsvundne skibe

Et sted i Bothan Space, core wards, er flere rumskibe forsvundet. Det må antages at astrochartsne er upræcise. Der udloves dusør for opdaterede astrocharts samt årsag til skibenes forsvinden. Der er bjærgnings ret på skibe uden overlevende. Do you want to know more?

Web of Justice

Udviddet program for at komme kriminalitet til livs på galaksens randområder er blevet søsat af ISB. Øget sikkerhed, retfærdighed og indtjening for Bounty Hunters, som en del af WJI: Web of Justice Initiative. Do you want to know more?.

Ulovlig krig

Volden eskalere. Som Alliancen fortætter deres formålsløse og ulovlige krig mod Emperiet, dræner det resourcer fra andre områder. Pirater og terrorister udnytter disse tider. For nyligt gik det ud over en mindre by på Ord Dendron der blev raseret efter et mislykket røveri. Kære imperielle bogere, sov roligt, velviddende at kejseren har startet initiativer der skal slå ned på sådanne forbrydelser. Do you want to know more.

Stor dusør på premier dyr

Lord Carran har udlovet en dusør på 10.000 credits til den der sikkert kan tilbage bringe hans albino Reek til hans albino samling på Minban

Kraftige Sandstorme

For tredie uge i træk hærger en kraftig sandstorm store dele af Tatooine’s især hovedstand Bestine er stærkt udsat. Myndighederne fraråder kraftigt landings forsøg, da det er på eget ansvar. I nødstilfælde anbefales det at indstille skibets deflektorerne på frekvens 517,34Hz.

Nødhjælp stjålet

De svinske rebeller overfaldt og stjal en forsynings konvoj nær planeten Reegee. Konvojen fragtede nødhjælp og sårede, selv om en utroværdigt skrivelse fra en anonym kilde påstod at der var tale om krigsfanger på vej til en straffe koloni.

ISB Advarerer

En mindre flåde af Kanika skibe blev set ved Nkllon. Der anbefales varsomhed og skulle de blive set igen informer da den nærmeste ISB officer.

Stjerneadvokat slår til igen

Corellian Chemical Corporation afværgede et hostile takeover da Advokat Siam Seleen og hans kollegaere på mirakuløs vis fremskaffede en række kritiske dokumenter.

GNS - news

Survival of the Misfittest Idless Idless