The Corporate Setor

Oprindeligt et enkelt firma, på en enkelt planet – men efter succesrige år, på en planet hvis økonomi var skræntende, endte de til sidst med helt bogstaveligt at eje hele planeten.

Enhver virksomhed må vækste, så når man ejer en hel planet, er det naturlige valg at eje flere planeter. Det gik godt, og nogle nærliggende planeter hvor økonomien heller ikke var god, inviterede CS indenfor og de planeter oplevede en rivende udvikling Det kan godt være at de ligger langt ude i Galaksen, men en masse ny forretning gjorde det til et attraktivt sted at søge ud og arbejde.

Senere, som krige og forretning ændrede verden, ville man gerne søge videre – men fandt sig selv dybt forgældet til CS. De kunne ikke forlade deres arbejdsgiver, og dermed de planeter de ejede.

Når man begynder at være herre over planeter, må man også have magt der følger. Derfor har firmaet Corporate Sector også deres egen private defense force. Senere er området som er ejet og regeret af The Corporate Sector og den styrke der holder fred og orden smeltet sammen.

i dag er de bare kendt som: Corporate Sector Authority

Med Emperiets Fald er der kommet 4 nye planter med i CSA.

The Corporate Setor

Survival of the Misfittest Idless Idless